ÄNTLIGEN I DALLAS!

I fredags kom vi fram till Dallas, Texas efter en sjukt lång resdag. Första flyget från Stockholm till New York gick hyffsat bra då vi sov och kollade på filmer. Flyger från New York till Dallas var däremot inte lika roligt. Mallan mådde illa och tyckte att det var som att åka go-cart... Efter den helvetesturen (enligt Malin) var vi iallafall äntligen framme och coachen hämtade oss på flygplatsen.

Sen dess har allt rullat på, vi bor hos några tjejer i laget ett par dagar nu innan vi flyttar in hos två svenska killar i väntan på våran lägenhet som vi får flytta in i den 12:e September :) Kommer bli grymt!!

För övrigt måste vi berätta att det är så sinnessjukt varmt så vi tror inte att någon av er förstår riktigt om ni inte varit här. Man skulle kunna jämföra en gångtur på 7 meter med ett intervallpass i en bastu, nästan. Hittils har vi alltså inte rört på oss onödigt mycket utan mest legat vid poolen vid lägenhetsområdet där svenskarna bor (dit vi ska flytta). Men idag ändrade vi på det! Efter en dag vid poolen, såklart, drog vi på oss joggingskorna och sprang ett par varv vid skolans löparrunda och det gick faktiskt hyffsat bra. Hoppas vi kan säga detsamma efter vårat första träningpass med laget som är imorgon bitti 7.30!

Appropå tid så ligger Dallas 7 timmar efter svensk tid för alla som undrar! Så Erika och Anna om klockan är 7 på kvällen hemma är den alltså 12 på dagen hos oss :)

Vi tänkte avsluta vårat första inlägg med att visa Malins fina bränna hon fick idag då hon tyckte det var sjukt smart att ligga i 45 gradig stekande sol utan solskyddsfaktor. (Sofia fick till och med spendera gårdagen på Walmart med att övertala Mallanbrallan att INTE köpa "svart på en kvart") Och tur var kanske det som ni ser...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0