Längesen!

Hej hej!

vet att det var längesen vi uppdatera nu men vi har haft fullt upp och har egentligen inte internet( just nu kopplar vi upp oss via telefonen ).

I måndags så fick vi en ny tränare han var med och coachade 2009 när dom vann nationals, vi tyckte att han var skit bra i början men nu så tycker vi inte de längre för han har blivit helt galen och bara skriker på alla spelare att dom är dum i huvudet om vi inte fattar eller om vi gör fel i en övning....
Det går bra för oss men alla kan vi göra fel eller inte fatta vad dom menar och då får man höra de!

Vi fixade även klart alla våra kurser som vi ska läsa nu under hösten så snart är det bara fotboll och plugg som gäller...

I onsdags spelade vi träningsmatch mot ett univeristet( kommer dock inte ihåg vad universitetet hette ) men vi vann med 3-0 så det var roligt! Jag och malin pratade svenska med varandra hela tiden under matchen och sa kanske inte alltid jätte snälla saker om dommaren och motståndarna och sen när vi hade  en hörna så kom en spelare fram till malin och frågade på SVENSKA från vilken stad i Sverige vi kommer ifrån... Kan säga att vi blev ganska chockad! Men men vi tror att hon inte hade hört allt hemskt vi hade sagt så det var ju bra... 

Efter våran match så hade killarna match så vi stannade och kollade på den med några i laget, det gick inte lika bra för dom utan dom spelade oavgjort. 

Igår så spelade vi våran första borta match och det slutade med en till vinst 3-2! Det var också ett universitet som vi spelade mot så det gjorde vi bra! Den här gången så var det ingen svensk i det andra laget så vi kunde säga vad vi ville, hahah. Jag spelade hela matchen och malin fick göra några inhopp( hon har problem med ryggen så därför fick hon vila ).

Efter matchen så firade vi segern med att gå ut med några i laget! Vi hade skit kul! Tjejerna i laget är jätte snälla och hur roliga som helst dom gjort helt klart kvällen!! Vi kan lägga upp lite bildern från kvällen sen när vi har fört över bilderna från malins nya kamera till datorn.

I dag så är vi ganska trötta blev sent igår så vi kommer nog bara ta det lugnt, hänga vid poolen, kolla på filmer och O.C. Måste passa på på våran enda lediga dag från fotbollen, för imorgon så är det två träningar igen och sen på tisdag träningsmatch.




En fin liten bild på mig när vi är påväg hem från skolan!



Malin som behandlar sitt ansikte efter en hel dag i solen.



Våran fina fotbränna som man får av träningarna, man har inte fotbollsstrumpor här och inte benskydd när man tränar så här är resultatet!

// Sofia

Lite bilder!

Vi ska bli mycket bättre på att lägga upp bilder så vi tänkte börja lite smått nu men framöver kommer vi börja knäppa och lägga upp massvis :)

Idag köpte vi grymma cyklar på Walmart!


Sofias räserhoj!


Min sjukt snygga cruiser ;) köpte även till ett rosa kodlås och en tuta :D


Det här är bland det godaste och flottigaste jag ätit!! Världens största tallrik med sjukt mycket pommes som är dränkta i smält ost och bacon och en dippsås i mitten. Man orkar knappt halva men ändå är den på menyn som en förrätt.. Som tur är har man alltid doggy bags i det här landet :) På sidan kan ni se Sofias tallrik, den lite nyttigare :)


Lina, Sanna, Erika och familjen står i fönstret :)  


Nu är det dags att sova, träning imorgon bitti. Natti Natti!
/Malin


Det är ingen vanlig dag...

...för det är Malins födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Imorse blev jag överraskad med chokladtårta och present sen frukost på sängen av Sofia och killarna från Sverige. Dom är bra underbara min nya lilla familj :) Fick en nalle som kommer bli bra sällskap om nätterna när man längtar hem som mest.

Under dagen har vi inte hunnit med så mycket mer än att spela match. Den slutade 1-1 vilket var pissdåligt då vi borde vunnit och jag borde ha gjort massa mål. Men sådär får det vara i början. Det gick för övrigt helt okej för mig och Sofia domnerade i backlinjen!

Efter matchen har vi hängt vid poolen och börjat fira min födelsedag men nu ska vi ut och käka sen ska vi fira hela natten lång :) (Eftersom våra föräldrar läser den här bloggen får ni ingen mer information än så)  ;)

Tack allihopa för alla gratulationer jag fått det värmer kan jag säga!

Avslutningsvis vill jag säga grattis till min bästa bästa vän som fyller 20 år idag (i sverige), imorgon (i USA).
Hoppas du får världens bästa dag min underbara Erika för det är du värd! Systembolaget i Sandviken har väntat på den här dagen då dom kommer gå med mest vinst i hela landet!

Här kommer en bild på en nöjd Malin som handlade upp halva Victorias Secret affären till sig själv i present och då fick en grymt stor väska gratis, och en bild från imorse när jag fick tårta på sängen :)



Dagarna rullar på!

Imorse när vi vaknade skulle jag nog ha kunnat gjort vad som helst för att slippa åka och träna.. Efter gårdagen var vi inställd på det absolut värsta och kanske var det det som gjorde att dagens träning faktiskt kändes mycket lättare :)
Så det gjorde att engelska testet vi skulle göra idag på 4 timmar kändes lite lättare det också. Innan vi kom dit iallafall... Usch det var det värsta test jag gjort någonsin.. Men nu är det nog med tester! I veckan ska vi skriva in kurser och göra ett schema så att skolan och fotbollen går ihop :) Så nu käns det som att allt börjat rulla på ganska bra!

Jag köpte en telefon idag också så ska försöka få fart på den så fort som möjligt sen ska ni få nummret så kan ni ringa mig när som helst :) Sjukt snygg och svindyr var den, inte sant Mattias? ;) Skämt åsido, det är jävligt billigt med skit telefoner här! Saknar däremot min lilla bäbis.. Bäst för dig Emma att du tar väl hand om den!

Den här dagen har inte bjudit på så mycket mer roligt så nu ska jag och min träningsvärk krypa ner i sängen så man orkar upp imorgon bitti för ännu en träning och en till därefter!
God natt allihopa, eller god morgon är det snart för er :)
(Snart fyller jag år)

/Malin


Första Träningen!

Idag har vi haft fösta träningen med laget eller det är fortfarande tryouts och det kommer det vara i två veckor nu vilket betyder stenhård träning! Malin imponerade stort med tanke på hur hon har levt sista tiden i Sverige med att vara först i mål när vi sprang en mile på tid! Själv så var man kanske typ tio sekunder efter (tretton om man frågar malin, viktigt!).

När vi kom till träningen och började kolla runt på dom som skulle vara med så satt vi och tänkte " vafan är de här för brödgäng!? " Träningen började halv 8 på morgonen och mer än hälften hade prioriterat att sminka sig istället för att äta frukost...
Men men vi körde på och halft om halft dog för att det var varmt och sjukt jobbiga övningar, man skulle kunna säga att det var det värsta vi har varit med om i hela våra liv. Och det ska vi få göra varje morgon i två veckors tid nu, och coachen varnade oss om att det kommer bara bli jobbigare...
Malin vill tillägga att det var jobbiagre än Steffen träningarna i hemlingby!

Efter att vi överlevt träningen så var det bara att stressa hem duscha lite snabbt för att sen gå tillbaka till skolan och fixa en massa papper inför skolstarten. Vi fick bland annat ta en spruta för att kolla att vi inte har TB och göra en hälsoundersökning som visar att vi mår tillräckligt bra för att spela fotboll.

Avslutningsvis så lägger vi upp en bild från dagens poolhäng!


// Sofia



ÄNTLIGEN I DALLAS!

I fredags kom vi fram till Dallas, Texas efter en sjukt lång resdag. Första flyget från Stockholm till New York gick hyffsat bra då vi sov och kollade på filmer. Flyger från New York till Dallas var däremot inte lika roligt. Mallan mådde illa och tyckte att det var som att åka go-cart... Efter den helvetesturen (enligt Malin) var vi iallafall äntligen framme och coachen hämtade oss på flygplatsen.

Sen dess har allt rullat på, vi bor hos några tjejer i laget ett par dagar nu innan vi flyttar in hos två svenska killar i väntan på våran lägenhet som vi får flytta in i den 12:e September :) Kommer bli grymt!!

För övrigt måste vi berätta att det är så sinnessjukt varmt så vi tror inte att någon av er förstår riktigt om ni inte varit här. Man skulle kunna jämföra en gångtur på 7 meter med ett intervallpass i en bastu, nästan. Hittils har vi alltså inte rört på oss onödigt mycket utan mest legat vid poolen vid lägenhetsområdet där svenskarna bor (dit vi ska flytta). Men idag ändrade vi på det! Efter en dag vid poolen, såklart, drog vi på oss joggingskorna och sprang ett par varv vid skolans löparrunda och det gick faktiskt hyffsat bra. Hoppas vi kan säga detsamma efter vårat första träningpass med laget som är imorgon bitti 7.30!

Appropå tid så ligger Dallas 7 timmar efter svensk tid för alla som undrar! Så Erika och Anna om klockan är 7 på kvällen hemma är den alltså 12 på dagen hos oss :)

Vi tänkte avsluta vårat första inlägg med att visa Malins fina bränna hon fick idag då hon tyckte det var sjukt smart att ligga i 45 gradig stekande sol utan solskyddsfaktor. (Sofia fick till och med spendera gårdagen på Walmart med att övertala Mallanbrallan att INTE köpa "svart på en kvart") Och tur var kanske det som ni ser...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0