Längesen!

Hej hej!

vet att det var längesen vi uppdatera nu men vi har haft fullt upp och har egentligen inte internet( just nu kopplar vi upp oss via telefonen ).

I måndags så fick vi en ny tränare han var med och coachade 2009 när dom vann nationals, vi tyckte att han var skit bra i början men nu så tycker vi inte de längre för han har blivit helt galen och bara skriker på alla spelare att dom är dum i huvudet om vi inte fattar eller om vi gör fel i en övning....
Det går bra för oss men alla kan vi göra fel eller inte fatta vad dom menar och då får man höra de!

Vi fixade även klart alla våra kurser som vi ska läsa nu under hösten så snart är det bara fotboll och plugg som gäller...

I onsdags spelade vi träningsmatch mot ett univeristet( kommer dock inte ihåg vad universitetet hette ) men vi vann med 3-0 så det var roligt! Jag och malin pratade svenska med varandra hela tiden under matchen och sa kanske inte alltid jätte snälla saker om dommaren och motståndarna och sen när vi hade  en hörna så kom en spelare fram till malin och frågade på SVENSKA från vilken stad i Sverige vi kommer ifrån... Kan säga att vi blev ganska chockad! Men men vi tror att hon inte hade hört allt hemskt vi hade sagt så det var ju bra... 

Efter våran match så hade killarna match så vi stannade och kollade på den med några i laget, det gick inte lika bra för dom utan dom spelade oavgjort. 

Igår så spelade vi våran första borta match och det slutade med en till vinst 3-2! Det var också ett universitet som vi spelade mot så det gjorde vi bra! Den här gången så var det ingen svensk i det andra laget så vi kunde säga vad vi ville, hahah. Jag spelade hela matchen och malin fick göra några inhopp( hon har problem med ryggen så därför fick hon vila ).

Efter matchen så firade vi segern med att gå ut med några i laget! Vi hade skit kul! Tjejerna i laget är jätte snälla och hur roliga som helst dom gjort helt klart kvällen!! Vi kan lägga upp lite bildern från kvällen sen när vi har fört över bilderna från malins nya kamera till datorn.

I dag så är vi ganska trötta blev sent igår så vi kommer nog bara ta det lugnt, hänga vid poolen, kolla på filmer och O.C. Måste passa på på våran enda lediga dag från fotbollen, för imorgon så är det två träningar igen och sen på tisdag träningsmatch.




En fin liten bild på mig när vi är påväg hem från skolan!



Malin som behandlar sitt ansikte efter en hel dag i solen.



Våran fina fotbränna som man får av träningarna, man har inte fotbollsstrumpor här och inte benskydd när man tränar så här är resultatet!

// Sofia

Kommentarer
Postat av: ERKAN THE DAWG

mer uppdatering vill vi se, och MYCKET MER bilder! :D men det låter som ni har det som en tallrik med fläsk&löksås så bättre kan det ju inte bli! saknar ditt fagra ansikte själis!

2011-08-23 @ 23:43:05
Postat av: Anonym

Dålig uppdatering på er tjejer! Vill veta mer... hoppas ni har det bra, saknar dig mallan <3

2011-08-24 @ 23:23:54
Postat av: nnnnnnnnnicole

UUPPPPDDAATERA!

2011-08-24 @ 23:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0