Dålig uppdatering!

Hej igen!

Vet att det har varit under all kritik med upptaderingen här. Men vi har inte riktigt haft tid eller lust att uppdatera.

Vi förlorade conference finalen med 1-0 vilket gjorde att vi inte fick åka till New York, jag(sofia) fick inte chansen att spela matchen för att våran coach hade trassla till det med mitt schema så jag fick sitta på sidan och se hur malin kämpade förjävels. Dom hade självklart punkmarkerat malin så så fort hon fick bollen så var det tre spelare på henne som sparkade ner henne, vilket gjorde att hon inte kunde göra så mycket när hon väl fick bollen vilket hon inte fick så ofta. Hon gjorde precis allt hon kunde men det kan man tyvärr inte säga om resten av laget, tror alla var nervösa och kände press över att vi var tvugna vinna. Men Men nu har vi lagt den matchen bakom oss och gått vidare.

Nu så har vi istället börjat spela i två inomhus lag, ett med bara tjejer och ett mixat. Vi har bara spelat med tjej-laget än så länge för att vi missade första matchenmed mixade laget. Det var jätte roligt att få spela fotboll igen och att få spela inomhus! En liten sak bara, inomhus fotbollen här spelar man i typ en hockey rink och man får andvända väggarna så det var som att spela fotbolls hockey. Det var väldigt roligt och väldigt ovant i början, men när man väl hade kommit in i det så blev det bara roligare. Matchen slutade 3-3 btw vilket inte var så jätte bra för vi var mycket bättre än motståndarna men men.
Innan matchen så åkte vi och skulle köpa inomhusskor eftersom ingen av oss hade tagit med våra egna hit, detta resulterade i att vi köpte; inomhusskor, benskydd,vattenflaska och ett "matchställ". Det blev lite mer än vad vi hade tänkt från början med vi behövde allt så det var inget onödigt  vi köpte.

I kväll så ska vi på Breaking Dawn premiären (det är tydligen premiär senare i usa än i sverige...) vi är 7 stycken tjejer som ska gå och vi ska vara riktigt nördiga och klä ut oss lite haha! Ganska roligt tycker jag, vi har också valt lag antingen så är man i team Edward eller Team Jacob. Jag är i team Jacob och malin i team Edward och vi kommer klä ut oss efter i vilket lag vi är i. Bilder kommer sen på hur vi såg ut!

En anna rolig sak som vi ska göra är att vi ska åka på roadtrip till Phoenix för att kolla på Damlandslaget när dom mötter USA i en träningsmatch! Vi kommer att åka imorgon(fredag) för att matchen är på lördag kl 19 och det tar ca 15 timmar att köra dit. Det kommer bli jag, malin och en tjej som heter Yani som ska åka, vi kommer ha hur roligt som helst! Mamma Rosendal har till och med skickat över Sverige tröjor och en Sverige hatt som vi kommer att ha på oss under matchen, tack mamma!

Så nu ikväll så kommer vi att se Breaking Dawn sova ett par timmar för att sen börja roadtripen till Phoenix kan inte säga mer än att det kommer bli en grym helg!

Bara 30 dagar kvar tills att vi är på väg hem!!



Våra nya fina saker!



Breaking Dawn Biljetten!



Roadtrip till Phoenix, för att få kolla på USA-Sverige!

// Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0