Snart två månader i Dallas!

Dagarna rullar på och man har fått en vardag nu. Alla dagar ser nästan lika ut för utom tisdagar, fredagar och helgen såklart! För på tisdagar och fredagar så har vi match. 

En vanlig dag ser ut som följande; skola,träning, plugga och sova!
Först så går vi skolan hela förmiddagen för att sen skynda hem för att äta och byta om till träningen, sen skynda tillbaka till skolan för studyhall (hela laget samlas en timme innan varje träning och pluggar tillsammans) efter det så är det träning i 2-2½ timme beroende på vilket humör tränaren är på. Efter träningen så är men oftast helt slut så de blir de till att åka hem och käka och sen ta i tu med högen av läxor som man får varje dag. När man är klart med det så är man oftast tröttare än tröttast (iallafall om man heter Sofia) och då blir det till att sova!

På tisdagar och fredagar när vi har match så har vi inte studyhall det är den enda skillnaden.

Nu fick ni en liten inblick i hur våra veckor rullar på!

I onsdags så bröt vi mönstret och åkte till Allen outlets efter träningen med två stycken från laget, det är ett ställe där det bara är outlets i alla olika märken. Malin shoppade loss mer än mig speciellt på Nike outleten!
Tanken var att vi skulle vara där i två timmar bara men vi kom inte hem för ens halv 11 på kvällen! Vi hade ganska roligt med andra ord.

I torsdag så var vi på hockey Dallas stars- Florida Panthers. Dallas vann med 7-1 så det var roligt. Underhållningen i periodpauserna annorlunda om man jämnför med i Sverige här så körde dom människobowling och sumobrottning, kanske hur roligt som helst! 

Igår så hade vi bachelorette party för en i vårat lag som ska gifta sig om två veckor, riktigt roligt hade vi! Vi gick All In och hyrde en Hummer limousine som skjutsade oss till slut destinationen.
Vi var hos oss först där vi spelade lite beer pong och förfestade, vi var ca 10-12 tjejer som var med på det hela!

Lite bilder från igår och från ishockeyn!






Människobowling!



Sumobrottning!



Pyntat lägenheten innan!



Lite mer pynt!



Inne i limousinen



Utanför limousinen!


Kommentarer
Postat av: Sofias mormor

Hej kul att se lite bilder och höra hur ni har det.

Har försökt skicka kommentarer förut men då har jag åkt ur internet. Prövar en gång till. Det känns skönt att ni klarade er så bra från olyckan. Hoppas det inte dyker upp något surt senare. Tänker på dig Kram mormor

2011-10-03 @ 13:13:19
Postat av: Moster Ulrika

Ser kul ut med Hummerlimousin. Tänker på dig. Skönt att det gick bra efter olyckan. Alla hälsar.

2011-10-03 @ 20:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0